2008. nyári levél

Megosztás

Kedves régi és új barátaim!

Mielőtt végképp elsöpör minket a nyár, íme a július-agusztus havakra szánt levélke. Hagyományaim szerint e kettőt összevonom. Úgysem hiszem, hogy a tengerparton, a folyami vízitúrán avagy a hegyi andalgás közepette olyan sokan fanyalodnának az internetezésre. A virtuális valóságnál normális ember többre becsüli az igazit. Vagy nem?

Én a tikkasztó hetekben csak akkor ülök billentyűzethez, ha a szükség erre kényszerít. Kánikulában takaréklángon ég bennem az írhatnék és a gondolkodhatnék, bámészkodom inkább, gyűjtöm az érzeteket, az embereket, a látványokat és a hallányokat (haboztam, ne tegyek-e utóbbiba valahová egy v-betűt, de aztán mégsem).

Teljes szívemből remélem, hogy őszre összeszedi magát ez a honlap is. Meg én is. Meg aki igazán szeret, visszatér. Aki nem, annak megköszönöm, hogy eleddig itt időzött köreimben.

Jelzem, hogy a magam részéről Kréta szigetére készülök (július végén), majd Stockholmba és a svéd tengerpartra (augusztus első harmadában). Svédországi ismerőseim szerint jól választottam, ez az az időszak, amikor Skandináviában nyár van, ha van egyáltalán az adott évben. Meglátjuk. Szeptember elején majd beszámolok.

Időnként azért majd addig is benézek.

Tartsatok meg jó emlékezetetekben.

vmsigno.gif

.