KI TUDJA, HÁNYADIK

Megosztás

Hétfőn lezajlott a Puskin moziban az első szóló estem (ötre szerződtem, öt hónapon át, nagyjából a havi első hétfőkön). Úgy érzem, jól sikerült, attól eltekintve, hogy Klaus Mann nevét többször is Heinrich Mannként emlegettem lányos zavaromban. De csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Remélem, mindenki elhiszi, hogy ha nem izgulok épp, tudom, who is who.

Másik baki: A műsor végén az egyik mikrofont hazahoztam a táskámban.

Most a következő hétfőre készülök, amikor a másik sorozat indul: Vámos Miklós Small Band címmel, a Budapest Jazz Klubban (volt Odeon, korábban Duna mozi). Onnan mélg nem hoztam haza mikrofont. A Small Band másik tagja értelemszerűen Bornai Tibor. A második részben csatlakozik hozzánk az arany hangú Falusi Mariann. Asszem jó lesz.

Hozzászólások  

#3 Tavaszlány 2014-02-06 11:01
Én is ott voltam.
Nincs jogi ügyletem, így VM nem tudta megoldani pillanatok alatt:-) De másnak sem volt, vagy csak a reflektor tartotta vissza a jelentkezőt. Pedig nagyon készségesen felajánlotta ebbéli segítségét. Kért mindenkit, ha lehet, intézze el problémás ügyeit bíróság nélkül. Vegye igénybe a mediátort. Megéri.
Csak osztani tudom véleményét.

Ildikó
#2 MajorGabi 2014-02-05 18:31
Én már megint nem voltam ott, mint ahogy máshol sem. Sajnos sosem tudok elmenni, de biztos, hogy nagyon klassz volt minden. Az tetszik, hogy a mikrofont haza vitted! Nagyon aranyos!!!!
Gabi
#1 Annabella 2014-02-05 15:45
Szuper voltál!

Puszik,

Aa