2008. november

Megosztás

Kedves Látogatók!

Köszöntelek benneteket ezen a honlapon, mely ezúttal nem valamelyik multi jóvoltából jött létre és üzemel. Ez magánfáradozás eredménye, mely olyasvalakinek köszönhető, aki fontosnak tartja, hogy olyan stílusban és keretek között tarthassam a kapcsolatot olvasóimmal, amilyen az én ízlésemnek felel meg, s nem elvárásoknak.

Hamarosan újra indul itt a PIK, a Pályakezdő Írók Klubja, ahol tömören bár, de szívesen véleményezem a beküldött írásokat, föltéve hogy terjedelmük nem gigantikus, műfajuk pedig próza. Más műfaji szövegeket – verset, drámát, újságcikket– továbbra se küldjetek lécci, nem az én asztalom.

Szeretném, ha az ősi honlapom levelezői visszatérnének, ide, hozzám, körünkbe. Ha tehetek valamit ennek érdekében, jelezzétek.

Addig én jelzem, hogy külföldi ügynököm tegnap (október utolsó napján) azzal az örömhírrel hívott föl New York városából, hogy egy jelentős kiadó megvásárolta az Apák könyve jogait az USA területére (az angol változat eddig csak Kanadában és Nagy Britanniában jelent meg). Ez boldoggá tesz. Ráadásul a múlt héten befutott a lengyel kiadás tiszteletpéldánya is, melynek megmutatom a borítóját:

b_250_250_16777215_00_images_stories_bookcover_foreign_ksiega_ojcow.jpg

Még az történt, hogy elkészült az Utazások Erotikában (Ki a franc az a Goethe?) német fordítása, ha igaz, a napokban megkapom. Abból is kiteszek majd ide egy részletet. Wer zum Teufel ist Goethe?

Mit mondhatnék még?
Lectori salutem.

vmsigno.gif

.