2008. júniusi levél

Megosztás

Minden kedves levelezőnek, réginek és újnak!

Mint tapasztalhattátok, kis időbe telt, míg a Vodafone elérte, hogy a honlapon újra legyenek fórum rovatok. Azt nem sikerült megcsinálni, hogy a régi szövegek fennmaradjanak, mint hallom, software-különbség miatt. Sajnálom, hogy így van, de ezen aligha változtathatok.

A jövő héten nekilátok, hogy az állandó rovatok (kötetek, életrajz stb.) szövegeit átszőrözzem és felfrissítsem, illetve annak is, hogy a külföldi részt bővítsem. Ezt a munkát már korábban is illett volna elvégeznem, még a HP fennhatósága alatt, de sajnos, mindig elsodortak a sürgősebb teendők. Tudjátok, hogy megy ez…

Gondolom, akadt, aki időközben elvesztette a türelmét. Sajnálom, de bocsánatkérésen túl mást most nem tehetek. Minden kezdet nehéz. Annál csak az átmenet nehezebb. Szeretném, ha újra megindulna a sokirányú levelezés, igyekezni fogok valamivel gyorsabb időközönként válaszolni.

Legutóbb a mobil parancsolatokról kérdeztem a véleményeteket, amelyeket a Metróban publikáltam. Csakhogy épp az volt az az időszak, amikor nem tudtatok velem érintkezni, legalábbis itt. Sejtem, most valamennyiünket elsodor a nyár, ez így van rendjén. Mindenesetre maradjunk kapcsolatban.

Jó nyaralást kíván mindenkinek,

Maradok őszinte hívetek,

vmsigno.gif

P. s. Rögeszmésen írtam ezekben a hetekben. Ha eljő az ideje, közlök majd valamit itt.

.