KÖZHÍR

Megosztás

Mindenkinek, akit illet: Az Európa Könyvkiadó úgy tájékoztatott, hogy sem az én könyveim, sem a kortárs kollégák nem nagyon régi könyvei nem szerepelnek az árverésben érintettek között. Mint mondják, a régi (gyakorlatilag eladni még brutálisan leértékelve sem sikerült) raktárkészletről van szó. Ha valaki megvenné, ők csak örülnének. Amúgy biztosítékként ajánlották föl valamiféle ügyletben, és a lefoglalást jogtalannak tartják, megtámadták bíróságon, várják a döntést. Úgy adom tovább, ahogyan nekem mondták. VM

Hozzászólások  

#1 Somosi György 2020-11-28 20:12
Kedves Miklós!

Elnézést, hogy itt reagálok a Facebookon megjelent írására, de én elvből nem vagyok tagja ennek a közösségnek, mivel valaha megtapasztaltam még az "átkosban" a CB rádiós korszakban, hogy az elején értelmes beszélgetések folytak, majd érkeztek olyanok akiktől én és minden tisztességes ismerősöm, barátom abbahagyta a CB-zést.
De a lényeg: Én Önt mindig is kedveltem, kedveltem akkor amikor még közszolgálatina k lehetett nevezni az adófizetők pénzéből működtetett televíziót (M1, M2) és függetlenül attól, hogy késői időpontban volt számomra, de talán néhány kivételével mindet megnéztem.
Tehát tiszteltem Önt, de most ezzel az írásával a Facebookon Ön elnyerte nálam a nagybetűs EMBER meghatározást. Köszönöm Önnek, hogy "számítógépet ragadott" és megírta ennek a (bocsánat) idiótának azt amit egy igazi demokráciában nem írhatott volna meg az illető, legfeljebb a kocsmában mondhatta volna el ezt a véleményét, de talán onnan is kivágták volna.
Tudja, (már hogyne tudná!) ez a kormány állítólag nem antiszemita, nem rasszista, így ugye elvileg a hívei sem azok, de talán én vagyok túl érzékeny, mert szerintem ők csak és kizárólag a pénz miatt vannak jóban Izraellel és mivel Soros György egy európai magyar ember, ezért úgy érzik, hogy nyugodtan lehet mocskolni, sőt szélsőjobb (fidesz is az) még azt is terjesztette, hogy trámp (tudom, hogy nem így kell írni, de én már csak ilyen vagyok, egy gerinctelen valakit nem vagyok hajlandó még nevének normális leírásával sem megtisztelni) tehát azt terjesztették, hogy trámp kilövési engedélyt adott Soros Györgyre. Nem vagyok kárörvendő, de ha ez igaz, akkor az a bizonyos fegyver úgy látszik, hogy fordítva sült el és én ennek nagyon örülök. Igaz magyar állampolgár vagyok, itt éltem le egész eddig 71. évemet, de akkor is örülök neki, hogy egy idiótával kevesebb van a világ vezető hatalmainak az élén.
Befejezésül: én is zsidó vagyok és ettől függetlenül (ahogy már írtam is fentebb) hálásan köszönöm, hogy valójában az én és családom nevében is leírta azokat a sorokat a Facebookon!
Minden tiszteletem az Öné.
Üdvözlettel: Somosi György Jánoshalma
E-mail: somgyu@emitelnet.hu