Alkalmak

Megosztás

A Kalózadás csütörtökön eljutott a harmincadikig. Pedig olyan, mintha tegnap kezdtem volna.

Túlestem az első Dr. Vámos rendel-en a Puskinban, és a Vámos Miklós Small Band első koncertjén is a Budapest Jazz Clubban. Mind a kettő jól esett. Bornai nagyszerű partner, Falusi Mariann csodálatos énekesnő.

Kezdem azt hinni, hogy tévedtem magammal kapcsolatban, úgy látszik, mégis szeretek én szerepelni. Akkor miért nem erre összpontosítom erőimet, ahelyett, hogy egy nagy regényre készülök (jegyzetelek) rendületlenül? Néha úgy érzem, egyre kevésbé értem az embereket -- és én is közébük tartozom.

So long, barátaim.

 

Hozzászólások  

#5 MajorGabi 2014-02-21 17:38
Én is kedvelem ! Kérek regényt és szereplést is! Szükségem van rá, bár az utóbbit sosem tudom megnézni, sosem tudok ott lenni.
Régi videó kazettákon megvannak az összes Lehetetlen műsorok. Mostanában nézem őket és mindig újra és újra élvezem. Mintha tegnap lett volna! Imádom!
Üdvözlettel,
Major Gabi
#4 RÁgi 2014-02-19 21:10
Kedvelem. Nagyon. Olvasva és hallgatva egyaránt.
Olvasva, a régebbieket is, de a Szitakötő...!!! Sok-sok azonosság az életemmel. :)
#3 Vámos Miklós 2014-02-17 20:37
Elkényeztetnek, hölgyeim.

VM
#2 Sörös Inci 2014-02-17 19:55
Kedves Vámos Miklós!
.
Kívánom,hogy ez a "skizofrén"hely zet sokáig maradjon így...Mindkét személyisége kell nekünk,tisztelő inek! Volt szerencsém beszélgetős műsorához,életr e szóló élményt jelentett,a könyveiről nem is beszélve.Ha Ön is élvezi mindkét Vámos Miklóst,akkor mindenki elégedett,ezt biztosan állíthatom!!!

Tisztelettel:Sörös Inci
#1 Deliága Julianna 2014-02-16 08:41
Én igazán nagy híve vagyok a "szereplő" Vámos Miklósnak is, na de azért a nagy regény...Mondju k mint a Zenga zének, vagy a Szitakötő...Jaj és ki ne felejtsem: Anya csak egy van.
Kell, kell még nagy regény. Meg vagyok hatva, hogy így a neten keresztül tanúja lehetek a készülésének, és majd mesélhetem az unokáimnak: képzeljétek, én is biztattam a Miklós bácsit, hogy ne "csak" szerepeljen, írjon tovább rendületlenül.
És ha nem érti magát, hát menjen el még pár családállításra ))