BLOG No. 3.

Megosztás

Fellépés a Klubrádió szervezésében a Benczúr hotelben. Gyermekkorom helyszíne. Akkor pedagógusszállónak hívták, ha jól emlékszem.

Most este van. Nemsoká lefekszem. Még elolvasok valamit. Kaptam ajándékba Benedek Szabolcstól egy Kronen Zeitung extra kiadást, mely Sir Paul McCartney bécsi koncertje alkalmából készült – Benedek kiment rá. Én nem. Imádom Pault, de sajnálom nagyon. Paróka, operált arc, fáradt tekintet. De jó, hogy nekem nem kell fiatalnak maradnom, bármi áron.

Hozzászólások  

#3 Gábor László 2013-10-18 13:05
Én inkább irigylem Pault. Aki 71 évesen ilyen koncertet csinál, ilyen pozitív kisugárzással és közvetlenséggel …. Le a kalappal. Én ugyanis voltam a koncerten. Sem paróka, sem fáradt tekintet nem volt. Szeretnék ilyen formában lenni ennyi idősen.
#2 Gábor László 2013-10-18 13:01
Én inkább irigylem Pault. Aki 71 évesen ilyen koncertet csinál, ilyen pozitív kisugárzással és közvetlenséggel …. Le a kalappal. Én ugyanis voltam a koncerten. Sem paróka, sem fáradt tekintet nem volt. Szeretnék ilyen formában lenni ennyi idősen. :)
#1 MajorGabi 2013-10-14 08:09
A Benczúr hotelben sokat jártam. Egy munkával kapcsolatban többször volt ott jelenésem. Akkor posta palotának hívták és rendezvényeket szerveztek benne. De lehet, hogy nem ugyan arról az épületről van szó...De most ez nem is érdekes.
Az emberek nem tudják elfogadni a korukat, tisztelet a kivételnek. Szerintem, aki megpróbálja titkolni az öregséget külső mivoltában, azon annál inkább látszik, hogy megöregedett.
A gondolkodása fiatalos marad, az többet segít.
Jó olvasást és
Jó éjszakát Kedves VM!