BLOG No. 1

Megosztás

Mi volna, ha én is modernizálnám iparomat, s a korábbi havi levelek helyett blogbejegyzésekkel szórakoztatnám mindazokat, akik kíváncsiak rám? Én nem tartozom e tisztes közösség tagjai közé, aki valamennyire ismeri a munkáimat, tudja jól, magam iránt kevésbé érdeklődöm, mint mások iránt. E rovatban inkább arról kapható majd kép (pontosabban beszámoló), hogy mi foglalkoztat épp.

Most az, hogy a KALÓZZENE című CD talán azt a téves látszatot keltheti, hogy a KALÓZADÁS című rádióműsorral kapcsolatban állna, illetve valaki (én?) össze akarná kötni a kettőt. Fátyolnak föllebbentése: a lemez címe és terve volt előbb. Gondoltam, örökítsük meg azt, hogyan gitározunk és énekelünk Bornai Tiborral – akkor még főleg magyarított Beatles dalokat. Koncertek vevődtek föl, hogy a kiválasztandó számokból összeálljon valami CD-féle. Én terveztem kiadni, házilagosan (ezért KALÓZ), abban sem voltam biztos, hogy valóságos lemezeken, esetleg csak a honlapomról letölthetően.

Körülbelül itt tartottam, amikor (júniusban) fölvetődött a Klubrádióbeli műsor ötlete. Amikor Vicsek Ferenc (főnök a Klubrádiónál) telefonon kérdezte, mi legyen a műsor címe, habozás nélkül azt feleltem: KALÓZZENE – a lemez akkor még csak ábrándos terv volt. Vicsek félrehallotta, KALÓZADÁS-t írt föl. Már javában ment a műsor, amikor az Alexandra tudomást szerzett a CD tervéről, s ajánlkozott profi kiadóul.

Az a legfurcsább, hogy tíz napja a boltokban a KALÓZZENE. Bár minden ilyen simán menne!

Hozzászólások  

#4 Vámos Miklós 2013-10-13 21:53
Igyekezni fogok. Ha nem is minden nap.

Aki akarja, tekintse levélnek.

Köszönöm a biztatást.

VM
#3 Veronika 2013-10-11 09:04
Kedves VM,

én jobban szeretem a leveleket, mint a bloggerek bejegyzéseit. Az egy kicsit olyan mintha nekem írnál. Így olyan személytelen.

Persze, ha ez azt jelenti, hogy naponta fogsz írni, akkor lemondok a megszólításról, elköszönésről.

Szeretettel,

Vero
#2 Rózsa Kata 2013-10-10 16:00
Máris örülök a BLOG-nak, érdekel, hogy másokat mi érdekel.
#1 MajorGabi 2013-10-10 14:08
Én nagyon örülnék a BLOG bejegyzéseknek. Szerintem érdekes lesz olvasni és Kíváncsian várom, ha így lesz és másoknak is tetszik majd.
Ezt csak a mi volna, ha kérdésre írtam.
Köszönöm szépen a névadás történetét.
Felmerült bennem is, hogy miért épp ezek a címek lettek adva a CD-nek és a műsornak, de nekem így is tetszenek!
Az adásokat mindig hallgatom, a lemezt eddig még csak az üzletben a polcról vehettem a kezembe és csodálhattam meg.